صفحه اصلی / آذربایجان / پایان اعتصاب غذای سیامک میرزایی و انتقال وی به بند ٨ زندان اوین

پایان اعتصاب غذای سیامک میرزایی و انتقال وی به بند ٨ زندان اوین

سیامک میرزایی فعال ملی سیاسی آذربایجانی محبوس در زندان اوین که از دهم تیرماه جاری و در پی ممانعت از آزادی با پایان محکومیت ۳ ساله‌ و قرار بازداشت جدید دست به اعتصاب غذا زده بود عصر دیروز و در هفدهمین روز اعتصاب غذای خودپس از موافقت بازپرس شعبه ۶ دادسرای اوین مبنی بر تودیع وثیقه برای اتهام جدید به اعتصاب غذای خود پایان داده و به بند ٨ زندان اوین منتقل شد.

همچنین طی تماسی که از شعبه فوق با خانواده این فعال مدنی آذربایجانی صورت گرفته، خواسته شده صبح روز شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹٨ جهت تودیع وثیقه در محل این شعبه حضور بعمل رسانده شود.

سیامک میرزایی در ۷ تیر ماه امسال و در حالی که دو روز به پایان محکومیتش باقی مانده بود توسط شعبه ۶ دادسرای اوین احضار و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق اعتصاب غذا در زندان و ارتباط تلفنی با عباس لسانی فعال ملی سرشناس آذربایجان روبرو گردید.

اتهامی که منجر به قرار بازداشت جدید و انتقال او به بند ۲۰۹ بازداشتگاه اوین شده که این نیز اعتراض تٶام با اعتصاب غذای میرزایی را به همراه آورد.

سیامک میرزایی در طول دوران محکومیتش علاوه بر اعتصاب غذای اخیرش سه بار دست به اعتصاب غذا زد؛ یکبار در اعتراض به اعلام مفقودی پرونده‌اش که دادگاه بدوی جهت رسیدگی مجدد در دادگاه تجدید نظر حاضر به ارسال آن نمی‌شد، یکبار همراه با عبدالفتاح سلطانی و چند زندانی دیگر و در اعتراض به نقض حقوق شهروندی و در موردی دیگر، روز جهانی زبان مادری و در اعتراض به عدم آموزش زبان مادری در مدارس که آن نیزهمگام با دیگر زندانیان سیاسی آذربایجان صورت گرفته بود.

سیامک میرزایی ۳ سال پیش و در ۲۳تیرماه ۱۳۹۵ به دلایل نامعلوم در پارس‌آباد مغان بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. او ماه‌ها پس از بازجویی و نگهداری در سلولهای انفرادی به اتهام “تشکیل جمعیت به قصد برهم زدن امنیت کشور” در شعبه یک دادگاه انقلاب بهارستان طی دادنامه‌ای به ده سال حبس تعزیری و دو سال اقامت اجباری به طبس محکوم گردید.

محکومیتی که در دادگاه تجدید نظر به سه سال حبس تعزیری و یک سال اقامت اجباری در طبس تقلیل و از سوی شعبه ۳۵ دیوان عالی کشور نیز مورد تأیید قرار گرفت.

در دادنامه صادره علیه میرزایی:

«اعتقاد به برقراری سیستم فدرالی ، مبارزه جهت انتخابات آزاد و بدون تقلب بر اساس موازین بین‌المللی، تلاش برای حضور بدون تبعیض زنان، دفاع از حق آموزش زبان مادری برای همه ملل تحت ستم در ایران و داشتن کتب و مقالاتی در حوزه مطالعاتی اتنیک‌ها در کتابخانه شخصی» از مصادیق جرم برای وی تلقی شده بود.

سیامک میرزایی ۳۹ ساله متولد مغان، دانشجوی محروم از مقطع کارشناسی ارشد سال ۸۹ و از فعالان ملی شناخته شده است که پیشتر نیز به پنج سال حبس تعزیری محکوم گشته بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *